Föregående bild
Zooma in
Zooma ut
Centrera
Nästa bild
Hoppa till innehåll
Startsida
Sök
Enkel sökning
Avancerad sökning
E-artiklar
E-tidskrifter A–Ö
Databaser A–Ö
Sökhistorik
Din sökhistorik enligt söksession. Om du loggar in kan du spara dina sökningar.
Hjälp och information
Sökhjälp
Instruktioner och söktips.
Beställ, reservera och låna
Information om hur du beställer, reserverar och lånar material i Alma.
Lånetider och -avgifter
Mitt konto
Instruktioner för hur du loggar in och ändrar pinkod.
E-resurser
Användarvillkor för e-resurserna.
Fjärrlån och artikelkopior
Fjärrlån för bibliotek
ÅAB-lån
Material från Åbo Akademis bibliotekssamlingar kan beställas och skickas mellan våra servicepunkter i Vasa och Åbo. Enbart för ÅA-anknutna.
Gå till Alma (Novia)
Respons
Svenska
Svenska
English
Suomi
Logga in
Sökning
Sök
Alla fält
Alla fält
Titel
Upphovsman
Ämne
Sök
Avancerad sökning
Advances in food research
Lägg till i favoriter
Skicka per e-post
Exportera posten
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Exportera till: BibTeX
Exportera till: RIS
Hänvisa
Skriv ut
QR-kod
Advances in food research
1
Föregående bilder
Nästa bilder
mer
mindre
Användningen av bilden kan vara begränsad.
Se användarvillkor
Finna-recension
Lägg till första bedömningen. Alla bedömningar är offentliga.
Advances in food research
DESC
SOURCE
Hämta fulltext
Laddar…
Periodisk e-publikation
Mrak, E. M.
,
1901-1987
Academic Press
1948-1988.
Sparad:
Genre
Periodical
Periodicals
Fysisk beskrivning
32 volumes 24 cm
Språk
engelska
Beskrivning
Refereed/Peer-reviewed
Editors: v. 1- E.M. Mrak, G.F. Stewart.
Utgivare
New York,
Academic Press,
1948-1988.
Klassifikation
dlc TX537 .A25
nlm W1 AD602
DDK-klassifikation
641.1072
Ämnen
Nutrition
→
Periodicals.
Food
→
Research
→
Periodicals.
Food.
Nutrition.
Food
Nutritional Physiological Phenomena
Nutrition
→
Collections.
Aliments
→
Recherche
→
Collections.
Nutrition
→
Périodiques.
Aliments
→
Recherche
→
Périodiques.
Aliments.
Nutrition.
food.
Food.
Food
→
Research.
Nutrition.
Underserie
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 1
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 2
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 3
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 4
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 5
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 6
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 7
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 8
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 9
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 10
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 11
ADVANCES IN FOOD REASEARCH V12
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 13
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 14
ADVANCES IN FOOD RESEARCH V15
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 16
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 17
ADVANCES IN FOOD RESEARCH V18
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 19
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 20
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 21
ADVANCES IN FOOD RESEARCH V22
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 23
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 24
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 25
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 26
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 27
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 28
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 29
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 30
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 31
ADVANCES IN FOOD RESEARCH VOLUME 32
Har supplement
Advances in food research. Supplement
Annan form
0065-2628
Fortsättes av
Advances in food and nutrition research
Publicerad
v. 1-32
Systemkrav
Master and use copy. Digital master created according to Benchmark for Faithful Digital Reproductions of Monographs and Serials, Version 1. Digital Library Federation, December 2002
ISSN
1875-6352
Sökhjälp
Vols. 1-10, 1948-60, with v. 11.
Hämta fulltext
Laddar…
Visa detaljer
Visa mindre
Beståndsuppgifter
Katalogiseringsuppgifter
Beståndsuppgifter
Katalogiseringsuppgifter
Materialet erbjuds av
Åbo Akademis bibliotek
Frågor eller respons angående materialet?
Kontakta oss
Materialet erbjuds av
Åbo Akademis bibliotek
Frågor eller respons angående materialet?
Kontakta oss
Lägg till i favoriter
Share
Whatsapp
Skicka per e-post
Exportera posten
Exportera till: EndNoteWeb
Exportera till: EndNote
Exportera till: BibTeX
Exportera till: RIS
Hänvisa
Beståndsuppgifter