Sökresultat
E-tidskrifter A-Ö
- Visar 1 - 100 av 156
- Gå till nästa sida
Sökresultat 1
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 2
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 3
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 4
AcTion : Aceh nutrition journal Visa detaljerade uppgifter
AcTion (Banda Aceh, Indonesia)
E-tidskrift
2016
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 5
Advances in food and nutrition research Visa detaljerade uppgifter
Periodisk e-publikation
1989
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | San Diego : Academic Press |
ISSN: |
2213-6797 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 6
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | New York, Academic Press 1948-1988. |
ISSN: |
1875-6352 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 7
African journal of food, agriculture, nutrition, and development Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2003
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 8
Annals. Food science and technology Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2000
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 9
Annals of nutrition & metabolism Visa detaljerade uppgifter
Annals of nutrition & metabolism (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 10
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 11
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 12
Biomedicine & preventive nutrition Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2011
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 13
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 14
British food journal Visa detaljerade uppgifter
British food journal (Croydon, England)
E-tidskrift
1966
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 15
The British journal of nutrition Visa detaljerade uppgifter
British journal of nutrition (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 16
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 17
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 18
Chilton's food engineering Visa detaljerade uppgifter
Chilton's food engineering (Online)
E-tidskrift
1998
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 19
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 20
Ciencia y tecnología de alimentos Visa detaljerade uppgifter
Ciencia y tecnología de alimentos (Havana, Cuba)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 21
Ciência e tecnologia de alimentos : publication of the Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos Visa detaljerade uppgifter
Ciência e tecnologia de alimentos (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 22
Clinical nutrition Visa detaljerade uppgifter
Clinical nutrition (Edinburgh, Scotland : Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 23
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 24
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 25
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 26
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 27
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 28
Current nutrition reports Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2012
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 29
Current opinion in food science Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2015
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 30
CyTA: journal of food Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2009
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 31
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 32
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 33
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 34
Ecology of food and nutrition Visa detaljerade uppgifter
Ecology of food and nutrition (Online)
E-tidskrift
1971
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 35
Sökresultat 36
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 37
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 38
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 39
Flavour Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2012
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 40
Food additives and contaminants Visa detaljerade uppgifter
Food additives and contaminants (Online)
E-tidskrift
1984
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 41
Food additives & contaminants : Part A. Chemistry, analysis, control, exposure & risk assessment Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2008
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 42
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 43
Food analytical methods Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2008
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 44
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 45
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 46
Food and nutrition bulletin Visa detaljerade uppgifter
Food and nutrition bulletin (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 47
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 48
Food chemical news Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
1959
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 49
Food chemistry Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
1976
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 50
Food chemistry advances Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2022
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 51
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 52
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 53
Food engineering Visa detaljerade uppgifter
Food engineering (Highlands Ranch, Colo. : Online)
E-tidskrift
1998
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 54
Food ethics Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2016
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 55
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 56
Food quality and preference Visa detaljerade uppgifter
Food quality and preference (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 57
Food quality and safety Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2017
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 58
Food research Visa detaljerade uppgifter
Periodisk e-publikation
2017
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | [Selangor, Malaysia] : Rynnye Lyan Resources 2017- |
ISSN: |
2550-2166 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 59
Food reviews international Visa detaljerade uppgifter
Food reviews international (Online)
E-tidskrift
1985
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 60
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 61
Food trade review Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
1939
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 62
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 63
Fork, fingers, & chopsticks Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
1997
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 64
Frontiers in nutrition Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2014
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 65
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 66
Human nutrition & metabolism Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2020
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 67
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 68
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 69
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 70
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 71
International journal of food properties Visa detaljerade uppgifter
International journal of food properties (Online)
E-tidskrift
1998
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 72
International journal of food science & technology Visa detaljerade uppgifter
International journal of food science & technology (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 73
International journal of food sciences and nutrition Visa detaljerade uppgifter
International journal of food sciences and nutrition (Online)
E-tidskrift
1992
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 74
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 75
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 76
Italian journal of food science : IJFS = Rivista italiana di scienza degli alimenti Visa detaljerade uppgifter
Periodisk e-publikation
1989
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | Pinerolo, Italy : Chiriotti Editori 1989- |
ISSN: |
2239-5687 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 77
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 78
Journal für Verbraucherschutz und Lebensmittelsicherheit Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2006
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 79
Journal of culinary science & technology Visa detaljerade uppgifter
Journal of culinary science & technology (Online)
E-tidskrift
2005
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 80
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 81
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 82
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 83
Journal of food biochemistry Visa detaljerade uppgifter
Journal of food biochemistry (Online)
E-tidskrift
1977
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 84
Journal of food composition and analysis Visa detaljerade uppgifter
Journal of food composition and analysis (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 85
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 86
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 87
Journal of food safety Visa detaljerade uppgifter
Journal of food safety (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 88
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 89
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 90
Journal of human nutrition and dietetics Visa detaljerade uppgifter
Journal of human nutrition and dietetics (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 91
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 92
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 93
Journal of medicinal food Visa detaljerade uppgifter
Journal of medicinal food (Online)
E-tidskrift
1998
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 94
Journal of muscle foods Visa detaljerade uppgifter
Journal of muscle foods (Online)
E-tidskrift
1989
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 95
The Journal of nutrition Visa detaljerade uppgifter
Journal of nutrition (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 96
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | Yazd : Shahid Sadoughi Unuversity of Medical Sciences [2016]- |
ISSN: |
2476-7425 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 97
Journal of nutrition for the elderly Visa detaljerade uppgifter
Journal of nutrition for the elderly (Online)
E-tidskrift
2010
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 98
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 99
Journal of nutrition in recipe & menu development Visa detaljerade uppgifter
Journal of nutrition in recipe & menu development (Online)
E-tidskrift
1994
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 100
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext