Sökresultat
E-tidskrifter A-Ö
- Visar 1 - 49 av 49
Sökresultat 1
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 2
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 3
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | spa |
---|---|
Utgivare: | Trujillo : Universidad Nacional de Trujillo 2011- |
ISSN: |
2226-2989 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 4
American journal of food technology Visa detaljerade uppgifter
American journal of food technology (Online)
E-tidskrift
2006
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 5
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 6
CanTech international Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
1999
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 7
Chilton's food engineering international Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
1976
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 8
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 9
Critical reviews in food science & nutrition Visa detaljerade uppgifter
Critical reviews in food science and nutrition (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 10
FMCG Visa detaljerade uppgifter
Periodisk e-publikation
2002
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | Auckland [N.Z.] : Review Pub North Shore [N.Z.] : |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 11
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 12
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | kor eng |
---|---|
Utgivare: | Seoul, Korea : Korean society for food science of animal resources 2020- |
ISSN: |
2714-0865 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 13
Food & beverage packaging Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2008
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 14
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 15
Food & drink technology : the journal for ingredients, processing and packaging Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2002
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 16
Food engineering & ingredients Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2000
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 17
Food engineering international Visa detaljerade uppgifter
Food engineering international (Highlands Ranch, Colo.)
E-tidskrift
1998
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 18
Food engineering reviews Visa detaljerade uppgifter
Periodisk e-publikation
2009
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | New York, NY : Springer |
ISSN: |
1866-7929 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 19
Food frontiers Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2020
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 20
Food ingredient news : FIN Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
1993
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 21
Food production, processing and nutrition Visa detaljerade uppgifter
Food production, processing and nutrition (Online)
E-tidskrift
2019
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 22
Food research international Visa detaljerade uppgifter
Food research international (Ottawa, Ont.)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 23
Food science and technology international Visa detaljerade uppgifter
Food science and technology international (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 24
Food science & technology Lebensmittel-Wissenschaft & -Technologie : lwt Visa detaljerade uppgifter
Food science & technology (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 25
Food technology and biotechnology Visa detaljerade uppgifter
Food technology and biotechnology (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 26
Frontiers in food science and technology Visa detaljerade uppgifter
Frontiers in Food Science and Technology (Lausanne, Switzerland)
E-tidskrift
2021
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 27
International journal of food design Visa detaljerade uppgifter
International journal of food design (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 28
International journal of food science Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2013
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 29
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 30
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 31
Journal of food engineering Visa detaljerade uppgifter
Journal of food engineering (Online)
E-tidskrift
1982
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 32
Journal of food process engineering Visa detaljerade uppgifter
Journal of food process engineering (Online)
E-tidskrift
1977
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 33
Journal of food processing and preservation Visa detaljerade uppgifter
Journal of food processing and preservation (Online)
E-tidskrift
1977
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 34
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 35
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 36
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 37
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 38
Pishchevye sistemy Visa detaljerade uppgifter
Periodisk e-publikation
2018
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | rus eng |
---|---|
Utgivare: | Moskva, Rossii͡a : Federalʹnyĭ nauchnyĭ t͡sentr pishchevykh sistem im. V.M. Gorbatova 2018- |
ISSN: |
2618-7272 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 39
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng fas |
---|---|
Utgivare: | Mashhad : Muʼassasah-i Pizhūhishī-i ʻUlūm-i Ṣanāyīʻ-i Ghaẕāyī [2012]- |
ISSN: |
2538-2357 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 40
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 41
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | rus |
---|---|
Utgivare: | Barnaul : Altaĭskiĭ gosudarstvennyĭ tekhnicheskiĭ universitet im. I.I. Polzunova [2002]- |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 42
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 43
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | [Cambridge] : Royal Society of Chemistry [2023]- |
ISSN: |
2753-8095 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 44
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 45
Trends in food science & technology Visa detaljerade uppgifter
Trends in food science & technology (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 46
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 47
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 48
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 49
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | zho |
---|---|
Utgivare: | Beijing : China food publishing co 1980- |
Ämnen: | |
Sparad: |
|