Sökresultat
E-tidskrifter A-Ö
- Visar 1 - 78 av 78
Sökresultat 1
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 2
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 3
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | spa |
---|---|
Utgivare: | Trujillo : Universidad Nacional de Trujillo 2011- |
ISSN: |
2226-2989 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 4
American journal of food technology Visa detaljerade uppgifter
American journal of food technology (Online)
E-tidskrift
2006
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 5
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 6
Beverage dynamics Visa detaljerade uppgifter
Beverage dynamics (New York, N.Y. : 1999)
E-tidskrift
1999
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 7
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 8
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 9
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 10
Chilton's food engineering Visa detaljerade uppgifter
Chilton's food engineering (Online)
E-tidskrift
1998
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 11
Chilton's food engineering international Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
1976
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 12
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 13
Critical reviews in food science & nutrition Visa detaljerade uppgifter
Critical reviews in food science and nutrition (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 14
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 15
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 16
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 17
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | fas |
---|---|
Utgivare: | [Iran] : Sāzmān-i Pizhūhishhā-yi ʻllmī va Ṣanʻatī-i Īrān [2020]- |
ISSN: |
2783-1760 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 18
Food and bioprocess technology Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2008
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 19
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 20
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | kor eng |
---|---|
Utgivare: | Seoul, Korea : Korean society for food science of animal resources 2020- |
ISSN: |
2714-0865 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 21
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 22
Food bioscience Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2013
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 23
Food engineering Visa detaljerade uppgifter
Food engineering (Highlands Ranch, Colo. : Online)
E-tidskrift
1998
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 24
Food engineering & ingredients Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2000
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 25
Food engineering international Visa detaljerade uppgifter
Food engineering international (Highlands Ranch, Colo.)
E-tidskrift
1998
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 26
Food engineering reviews Visa detaljerade uppgifter
Periodisk e-publikation
2009
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | New York, NY : Springer |
ISSN: |
1866-7929 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 27
Food ingredient news : FIN Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
1993
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 28
Food production, processing and nutrition Visa detaljerade uppgifter
Food production, processing and nutrition (Online)
E-tidskrift
2019
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 29
Food research international Visa detaljerade uppgifter
Food research international (Ottawa, Ont.)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 30
Food reviews international Visa detaljerade uppgifter
Food reviews international (Online)
E-tidskrift
1985
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 31
Food science and technology research Visa detaljerade uppgifter
Food science and technology research (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 32
Food science & technology Lebensmittel-Wissenschaft & -Technologie : lwt Visa detaljerade uppgifter
Food science & technology (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 33
Food technology and biotechnology Visa detaljerade uppgifter
Food technology and biotechnology (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 34
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | Kemerovo, Russia : Kemerovo Institute of Food Science and Technology |
ISSN: |
2310-9599 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 35
Foodservice research international Visa detaljerade uppgifter
Foodservice research international (Online)
E-tidskrift
1999
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 36
Frontiers in food science and technology Visa detaljerade uppgifter
Frontiers in Food Science and Technology (Lausanne, Switzerland)
E-tidskrift
2021
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 37
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 38
GM crops & food Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2012
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 39
Sökresultat 40
The international food and agribusiness management review Visa detaljerade uppgifter
International food and agribusiness management review (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 41
International journal of food and agricultural economics Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2013
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 42
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 43
International journal of food design Visa detaljerade uppgifter
International journal of food design (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 44
International journal of food science Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2013
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 45
International journal of food science & technology Visa detaljerade uppgifter
International journal of food science & technology (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 46
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 47
Italian journal of food science : IJFS = Rivista italiana di scienza degli alimenti Visa detaljerade uppgifter
Periodisk e-publikation
1989
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | Pinerolo, Italy : Chiriotti Editori 1989- |
ISSN: |
2239-5687 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 48
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 49
Journal of food engineering Visa detaljerade uppgifter
Journal of food engineering (Online)
E-tidskrift
1982
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 50
Journal of food process engineering Visa detaljerade uppgifter
Journal of food process engineering (Online)
E-tidskrift
1977
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 51
Journal of food processing and preservation Visa detaljerade uppgifter
Journal of food processing and preservation (Online)
E-tidskrift
1977
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 52
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 53
Journal of foodservice Visa detaljerade uppgifter
Journal of foodservice (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 54
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 55
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 56
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 57
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 58
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 59
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 60
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 61
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 62
Pishchevye sistemy Visa detaljerade uppgifter
Periodisk e-publikation
2018
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | rus eng |
---|---|
Utgivare: | Moskva, Rossii͡a : Federalʹnyĭ nauchnyĭ t͡sentr pishchevykh sistem im. V.M. Gorbatova 2018- |
ISSN: |
2618-7272 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 63
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng fas |
---|---|
Utgivare: | Mashhad : Muʼassasah-i Pizhūhishī-i ʻUlūm-i Ṣanāyīʻ-i Ghaẕāyī [2012]- |
ISSN: |
2538-2357 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 64
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | rus |
---|---|
Utgivare: | Barnaul : Altaĭskiĭ gosudarstvennyĭ tekhnicheskiĭ universitet im. I.I. Polzunova [2002]- |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 65
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 66
Procedia food science Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
2011
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 67
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 68
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 69
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 70
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | eng |
---|---|
Utgivare: | [Cambridge] : Royal Society of Chemistry [2023]- |
ISSN: |
2753-8095 |
Ämnen: | |
Sparad: |
|
Sökresultat 71
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 72
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 73
Trends in food science & technology Visa detaljerade uppgifter
Trends in food science & technology (Online)
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 74
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 75
Wellness foods Visa detaljerade uppgifter
E-tidskrift
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 76
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 77
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Sökresultat 78
Tillgänglig på nätet (fulltext, abstrakt, omslag):
Hämta fulltext
Språk: | zho |
---|---|
Utgivare: | Beijing : China food publishing co 1980- |
Ämnen: | |
Sparad: |
|